piahelder | Workshops
7557
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7557,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Workshops

 

Workshops bestaan uit korte bijeenkomsten (maximaal 2 dagen) waarin je vaardigheden leert binnen de volgende thema’s:

 

 

Workshop Talentontwikkeling

 

Bij deze Workshop Talentontwikkeling staat persoonlijke ontwikkeling centraal (empowerment). Je leert hoe je jezelf kunt neerzetten en in je kracht kunt staan. Ik ondersteun je bij het zoeken van een vrijplaats voor ontmoeting om van elkaar en met elkaar te leren.

 


 

Workshop Conflicthantering

 

Een conflict is een botsing tussen verschillende waarden die niet passen in één verhaal. Tijdens deze workshop leer je spelenderwijs om te gaan met jouw conflicten ; wat is jouw belang in een bepaald conflict en welke andere manieren kun je inzetten.

 


 

Workshop Intervisie-coaching

 

Tijdens de Workshop Intervisie wordt met elkaar gekeken naar de problemen die zich voordoen op de werkplek. Intervisie worden kortdurend begeleid volgens het CREA-model, een zeven-staps model voor collectieve reflectie en het in kaart brengen van eigen acties.

 


 

Workshop Belbin teamrollen

 

Tijdens de tweedaagse workshop van de Belbin teamrollen heb je vooraf de Interplace teamroltest gedaan en neem je de uitslag mee naar de eerste bijeenkomst. Je gaat vooral aan de slag met het ervaren van het inzetten van de verschillende teamrollen door gebruik te maken van interactieve spelvormen. Na deze workshop kun je de eigen teamrollen beter inzetten tijdens het teamwork en/of in het vinden van een passende functie.

  • Groep
  • Team
  • Blad
  • Levensboom
  • Lelie